Ingrediënten:
800 ml melk
50 ml slagroom
8 tl Cacaopoeder *
6 tl Rietsuiker *
12 el Kokosmelk *
2 tl Hagelslag puur

*Ingrediënten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product

Bereiding

  1. Giet de melk in een steelpannetje en breng het aan de kook.
  2. Maak intussen in vier mokken een glad papje van telkens 2 theelepels cacao, 1,5 theelepel rietsuiker (of meer naar smaak) en 3 eetlepels kokosmelk per mok.
  3. Schenk de hete melk erbij en roer goed door.
  4. Klop de slagroom stijf en verdeel over de hete chocokokosmelk.
  5. Garneer met de hagelslag

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten