Ingrediënten
(vegetarische) kipblokjes, 250 g
grof gesneden champignons of andere paddestoelen, 250 g
lente ui, 1 handje, in grove ringen gesneden
wat kleine tomaatjes, in kwarten gesneden
verse koriander, als garnering
200 ml kokosmelk
rijstnoedels

Bereidingswijze
Roerbak op hoog vuur 250 gram (vegetarische) kipblokjes met de Tom Kha kruidenpasta
Breng dit aan de kook met 550 ml water en 200 ml kokosmelk
Voeg 250 g grof gesneden champignons toe, het handje in ringen gesneden lente-ui, en de in kwart gesneden tomaatjes
Laat nog even kort koken
Garneer met verse koriander.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten