400 gr witvis in blokjes

1 zoete aardappel in kleine blokjes

250 gr kerstomaat

2 lente-uien in ringen

1 bosje groene asperges in stukjes

1 courgette in blokjes

1 ui, gesnipperd

1 knoflook, gehakt

2 el geroosterd amandelschaafsel

15 gr koriander, gehakt

Limoensap naar smaak

En van Fair Trade Original:

1 blikje kikkererwten

1 pakje rode currypasta

400 ml kokosmelk

Bereidingswijze

Zet de de currypasta even aan in de pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en ui hieraan toe. Fruit het geheel aan tot deze glazig zijn.

Voeg de courgette, groene asperges, en zoete aardappel toe en bak deze even mee. Schenk de kokosmelk in de pan en laat de groenten ongeveer 10 minuten garen op laag vuur.

Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.

Voeg de blokjes vis, kikkererwten en tomaat toe en verwarm deze 3 tot 5 minuten mee tot de vis gaar is.

Maak de curry af met limoensap naar smaak, lente-ui, koriander en amandelschaafsel.

 

Tip: Lekker om te serveren met Fairtrade Original zilvervliesrijst of rijstnoedels.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten