400 gr witvis in blokjes
1 zoete aardappel in kleine blokjes
250 gr kerstomaat
2 lente-uien in ringen
1 bosje groene asperges in stukjes
1 courgette in blokjes
1 ui, gesnipperd
1 knoflook, gehakt
2 el geroosterd amandelschaafsel
15 gr koriander, gehakt
Limoensap naar smaak
En van Fair Trade Original:
1 blikje kikkererwten
1 pakje rode currypasta
400 ml kokosmelk
Bereidingswijze
Zet de de currypasta even aan in de pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en ui hieraan toe. Fruit het geheel aan tot deze glazig zijn.
Voeg de courgette, groene asperges, en zoete aardappel toe en bak deze even mee. Schenk de kokosmelk in de pan en laat de groenten ongeveer 10 minuten garen op laag vuur.
Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
Voeg de blokjes vis, kikkererwten en tomaat toe en verwarm deze 3 tot 5 minuten mee tot de vis gaar is.
Maak de curry af met limoensap naar smaak, lente-ui, koriander en amandelschaafsel.
Tip: Lekker om te serveren met Fairtrade Original zilvervliesrijst of rijstnoedels.