• 500 gr sukadelappen
  • 150 ml water
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 400 gram krielaardappeltjes (geschild)
  • 100 ml gezeefde tomaten
  • 1 halve pompoen

van Fairtrade Original:

  • 1 pakje Marokkaans stoofpotje kruidenpasta

 

Snijd de sukadelappen in stukjes en bak in een stoofpan met de helft van de kruidenpasta in 5 minuten op matig vuur.

Voeg 150ml water toe en laat het vlees afgedekt op laag vuur 25 min zachtjes stoven.

Snijd de ui en paprika en voeg deze samen met de aardappeltjes, pompoen, gezeefde tomaten en rest van de kruidenpasta toe.

Laat afgedekt op laag vuur in nog ca. 25 minuten zachtjes gaar stoven. Af en toe roeren.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten