Soy ginger kip met mango en rijstIngrediënten

2 el olijfolie
1 flinke rode ui, gepeld en grof gesnipperd
1 flinke teen knoflook
300 g kipdijfilet, in blokjes
zout
2 gele paprika’s, in repen
1/2e witte kool, in repen
klein bosje verse koriander, blaadjes grof gehakt

300 g Zilvervlies rijst *

1/2e flesje Woksaus Soy Ginger *
1 blik Mangoschijven, uitgelekt en in blokjes *

 

Ingrediënten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product

 


Bereiding:

Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit intussen de olie in een hapjespan, voeg de uisnippers toe, pers de teen knoflook erboven uit en fruit het geheel.
Bestrooi de blokjes kip met het zout en meng het bij het ui-knoflook mengsel.
Voeg de paprika, de witte kool en de soy ginger woksaus toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het gerecht ca. 10 minuten pruttelen op laag vuur.
Voeg als laatste de mangoblokjes toe en verwarm het 1-2 minuten mee.
Serveer het soy ginger gerecht bij de rijst en garneer met verse koriander.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten