Ingrediënten
12 eieren
scheutje melk
boter
2 wortels in dunne reepjes
1 dunne prei in plakjes
100 gram zeekraal (zonder harde stronkjes)
150 gram garnalen
1 zak kroepoek
zeezout groene kruiden uit de molen *
1 flesje woksaus sweet & sour*
Ingrediënten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product
Bereiding:
Kluts de eieren met een scheut melk en wat zeezout in een kom.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin een kwart van het eimengsel voor de eerste omelet. Houd deze warm en herhaal dit nog 3 keer.
- Verhit intussen boter of olie in een wok en roerbak de prei, wortel en zeekraal kort.
- Voeg de laatste minuut de garnaaltjes toe.
- Verdeel de gewokte groenten over de omeletten, voeg woksaus toe en klap de omelet dubbel.
- Serveer met witte rijst, kroepoek en extra woksaus.