Met kokosmelk
voor 4 personen. Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten

2 theelepels kaneel
150 ml slagroom
koffielikeur
Oploskoffie  voor 4 kopjes *
4 eetlepels fijne witte kristalsuiker *
blikje biologische kokosmelk *
1 theelepel cacaopoeder

 

 

Ingrediënten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product

Bereiding:

  • Schep de kokosroom (het gestolde deel bovenin het blikje) van het kokoswater en doe dit met 50 ml slagroom in een hoge kom.
  • Voeg 2 eetlepels suiker toe en klop tot een lobbige room.
  • Klop van de overige slagroom en suiker apart een dikke room.
  • Meng de oploskoffie met de kaneel en bereid de koffie verder volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Schep de lobbige kokosroom en de koffielikeur door de hete koffie en garneer de koffie met een dot dikke slagroom en een snuf cacaopoeder.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten