Met kokosmelk
voor 4 personen. Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
2 theelepels kaneel
150 ml slagroom
koffielikeur
Oploskoffie voor 4 kopjes *
4 eetlepels fijne witte kristalsuiker *
blikje biologische kokosmelk *
1 theelepel cacaopoeder
Ingrediënten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product
Bereiding:
- Schep de kokosroom (het gestolde deel bovenin het blikje) van het kokoswater en doe dit met 50 ml slagroom in een hoge kom.
- Voeg 2 eetlepels suiker toe en klop tot een lobbige room.
- Klop van de overige slagroom en suiker apart een dikke room.
- Meng de oploskoffie met de kaneel en bereid de koffie verder volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Schep de lobbige kokosroom en de koffielikeur door de hete koffie en garneer de koffie met een dot dikke slagroom en een snuf cacaopoeder.