Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 15 minuten

  

peertjes Ingrediënten

1 pak Tibetaanse noedels*
1 kleine broccoli, in roosjes
1 prei, in reepjes gesneden
2-3 stengels bleekselderij, in reepjes
2-3 el Piri piri olie*
75 ml Ketjap Manis *
2 tenen knoflook, fijngehakt
250 g champignons, in vieren
50 g Cashewnoten*, grof gehakt
2 el vers korianderblad, grof gehakt
1 fles Chardonnay*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product  

 

Bereiding

Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met koud water en laat ze uitlekken. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Leg de gesneden prei en de bleekselderij in een vergiet en giet de broccoliroosjes hier overheen af. Maak een marinade van de piri piri olie, de ketjap manis en de knoflook. Meng de prei, de bleekselderij, de broccoliroosjes en de champignons er goed doorheen. Verhit een wok, voeg de gemarineerde groenten toe en roerbak enkele minuten. Voeg de noedels toe en roerbak ze kort mee. Verdeel het gerecht over 4 borden/kommen en garneer met de gehakte cashewnoten en de verse koriander.
Wijntip:
Chardonnay, Zuid-Afrika. Fair Trade Original

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten