Ingrediënten

1 rode ui, gesnipperd

1 prei, in halve ringen

1 rode paprika, in blokjes

200 gr doperwten, geblancheerd

Peper en zout

en van Fairtrade Original

2 el kokosolie

200 gr biologische zilvervliesrijst

1 el sojasaus

Krupuk

voor de nasikruiden

1 teen knoflook, fijngehakt

1 el ketjap

¼ tl chilipoeder

1 tl komijn

½ tl kurkuma

½ tl gember poeder

½ tl korianderzaad

Bereiding

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui, prei en paprika ongeveer vijf minuten. Doe alle ingrediënten van de nasi-kruiden en de sojasaus in een kommetje en meng goed door elkaar. Roer de kruidenmix door de groenten en bak nog twee minuten mee.

Voeg de gekookte rijst toe en bak al omscheppend drie minuten op hoog vuur. Roer tegen het eind de doperwten erdoor. Serveer de nasi goreng met de kroepoek.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten