hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 20 minuten

  

peertjes Ingrediënten

250 g tijgergarnalen
1 rode puntpaprika, in repen
3 bosuitjes, in dikke ringen
100 g champignons, in dikke plakken
2 el Piri piri olie*
2 knoflooktenen, fijngehakt
1 liter kippenbouillon
1 struik paksoi, klein gesneden en gewassen
250 g Noedels*
75 g tauge, gewassen
sojasaus

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product  

 

Bereiding

Marineer de garnalen en paprika, bosui, champignon in circa 10 minuten in een mengsel van piri piri olie en knoflook. Verhit een grillpan en grill de garnalen en groenten enkele minuten. Breng intussen de kippenbouillon aan de kook en voeg de witte delen van de paksoi toe. Breng in een andere grote pan een ruime hoeveelheid water aan de kook en kook hierin de noedels in 3 minuten gaar. Giet het water van de noedels af boven een vergiet met taugé en het groene deel van de paksoi. Verdeel de noedels over vier diepe borden en leg er de gegrilde garnalen en groenten, paksoi en taugé op. Giet de hete bouillon erbij en breng op smaak met sojasaus.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten