Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 30 minuten

  

peertjes Ingrediënten

300 g runderreepjes à la minute
zout
1 flesje woksaus Teriyaki*
250 g kastanjechampignons
1 paksoi
125 g taugé
100 g (baby)spinazie
1 zakje cashewnoten, gezouten*
1 lente-uitje in ringen gesneden

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product  

 

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 180 graden. Leg courgettestukken en tomaatjes in een ovenschaal of braadslee en besprenkel met de helft van de olijfolie.
Bestrooi met kruiden uit de molen en zet ca. 20 minuten in de oven.
Verhit intussen een koekenpan en bestrijk de sneetjes brood met de rest van de olijfolie. Bak de broodjes aan beide zijden krokant.

Besmeer de broodjes met de tapenade en beleg ze met de sardientjes. 
Serveer ze bij de geroosterde groenten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten