Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Ingrediënten
300 g runderreepjes à la minute
zout
1 flesje woksaus Teriyaki*
250 g kastanjechampignons
1 paksoi
125 g taugé
100 g (baby)spinazie
1 zakje cashewnoten, gezouten*
1 lente-uitje in ringen gesneden
Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 180 graden. Leg courgettestukken en tomaatjes in een ovenschaal of braadslee en besprenkel met de helft van de olijfolie.
Bestrooi met kruiden uit de molen en zet ca. 20 minuten in de oven.
Verhit intussen een koekenpan en bestrijk de sneetjes brood met de rest van de olijfolie. Bak de broodjes aan beide zijden krokant.
Besmeer de broodjes met de tapenade en beleg ze met de sardientjes.
Serveer ze bij de geroosterde groenten.