Ingrediënten

1 winterwortel

1 el tahin

1 el garam masala

1 teen knoflook

15 gr walnoten

15 gr peterselie

1 el limoensap

Olijfolie

1 blikje kikkererwten

 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de wortel schoon en snijd deze in vieren. Leg de wortel op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel deze met de garam masala en olijfolie. Rooster de wortel gaar in 20 minuten en laat geheel afkoelen.

Doe de geroosterde wortel met de overige ingrediënten in de blender en maal deze fijn, druppel de olie erbij tot de hummus naar jouw smaak de juiste dikte heeft. Besprenkel de hummus met olijfolie en serveer als dip met walnoot en gehakte peterselie.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten