6 blaadjes (volkoren) bladerdeeg of hartige taartdeeg

2 preien

1 flespompoen van ca. 750 g

1 el plantaardige olie

4 eieren

kant en klare herfstsalade

En van Fair Trade Original:

1 pakje Gele Curry Kruidenpasta

200 ml (biologische) Kokosmelk

Zeezoutmix Chili-peper

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C en ontdooi het bladerdeeg.
Snijd de prei in ringen, maak de pompoen schoon en snijd deze in stukjes. Verhit olie in een braadpan en fruit de stukjes pompoen en de prei. Voeg de curry kruidenpasta en de kokosmelk toe.
Bedek een springvorm van 22-24 cm doorsnede met de plakjes bladerdeeg en zorg voor een flinke opstaande rand.
Breek 4 eieren en klop ze los in een kom. Voeg de groenten bij het eimengsel en meng goed door elkaar. Breng dit op smaak met het zeezout.
Schep alles in de springvorm en bak de pompoentaart in het midden van de oven in circa 35-40 minuten goudbruin en gaar.
Serveer de taart in punten en eet met een kant-en-klaar herfstsalade.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten